Praha 6 na Facebooku

Chcete se přidat mezi fanoušky Prahy 6? Napište, co se Vám právě honí hlavou!
Hlavní foto

Sociální sítě hýbou světem a nebyla by to Praha 6, městská část podporující a rozvíjející moderní technologie a komunikační nástroje, aby tento komunikační kanál nevyužila. Moderní postupy nikdy nebyly Praze 6 cizí, proto bylo vytvoření profilu na Facebooku jen otázkou času.
"Máme příležitost mluvit s lidmi civilním způsobem. Jazykem teenagerů bychom rádi komunikovali i s těmi skupinami, které se teprve začínají zajímat o to, co se v městské části děje," vysvětlil starosta Prahy 6 Tomáš Chalupa.

Praha 6 své fanoušky informuje o aktuálním dění v městské části, významných akcích, novinkách a zajímavostech či základních informacích o fungování úřadu. Veškerý, pravidelně aktualizovaný obsah můžete nalézt po zadání slov „Praha 6 Facebook“ do vyhledávače www.google.cz nebo přímo po kliknutí na ikonu Facebook na stránkách www.praha6.cz (v levé části stránek) nebo kliknutím na následující odkaz: http://www.facebook.com/srch.php#/pages/Prague-Czech-Republic/Praha-6/110738609233

Praha 6 vnímá prezentaci na Facebooku jako velmi silný nástroj ke komunikaci s určitou cílovou skupinou. Facebook je největší internetovou sociální sítí na světě, má více než 250 milionů registrovaných uživatelů, mezi kterými jsou jak jednotlivci, tak třeba sportovní kluby nebo nejrůznější organizace.

Související články

Dnešní park Lázaro Cárdenase del Río má relativně bohatou historii. Vznikl jako součást zeleného pásu Dejvic a Bubenče, na základě regulační studie z 20. let 20. století. Posléze byla východní část tohoto pásu přejmenována na Náměstí Interbrigády a v 70. letech minulého století se stala jakýmsi „odkladištěm“ jinde neumístěných soch a pomníků. Byly zde umístěny sochy Simona Bolívara a Benita Juáreze. A možná právě jejich existence dala následně podnět HMP přejmenovat v roce 2000 tuto východní část parku na Park Lázaro Cárdenase del Río.

Celý článek15. 3. 2024