Farmářské trhy o prázdninách 1 x za 14 dní

V sobotu 25.5. se konají poslední Farmářské trhy na Kulaťáku v tomto školním roce. Pořadatelé proto nezapomněli na naše nejmenší zákazníky a připravili pro ně v dětském koutku program ve spolupráci se Stanicí techniků Domu dětí a mládeže. Železničtí modeláři představí zmenšené nejstarší klubové kolejiště v Praze.
Hlavní foto

Pro děti je připraven i další tvořivý program a pro všechny možnost blíže se seznámit s nabídkou Stanice techniků, která sídlí v Podbabě na Praze 6.

Termíny trhů o prázdninách

Červenec 2. 7. / 16. 7. / 30. 7.
Srpen 13. 8. / 27. 8.

Novinky farmářů:
MERUŇKY – JIŽNÍ MORAVA – HODONÍN – první meruňky
Jatky Bojmany – králíci, drůbež
Žehušice – chlazená kuřata, chl. kuřecí maso, kuřecí rolády, uzené kuřecí rolády plněné šunkou, kachní rolády, kuřecí závitky, chlazené králičí maso

Seznam všech farmářů ZDE

Farmářské trhy na facebooku

Související články

Dnešní park Lázaro Cárdenase del Río má relativně bohatou historii. Vznikl jako součást zeleného pásu Dejvic a Bubenče, na základě regulační studie z 20. let 20. století. Posléze byla východní část tohoto pásu přejmenována na Náměstí Interbrigády a v 70. letech minulého století se stala jakýmsi „odkladištěm“ jinde neumístěných soch a pomníků. Byly zde umístěny sochy Simona Bolívara a Benita Juáreze. A možná právě jejich existence dala následně podnět HMP přejmenovat v roce 2000 tuto východní část parku na Park Lázaro Cárdenase del Río.

Celý článek15. 3. 2024