Aneta pokropila děti na koupališti hitem Voda živá

Aneta Langerová, dvojnásobná Zpěvačka roku, zazpívala na Dětském dni na Petynce v novém účesu. Na koupališti se během pátečního odpoledne vystřídalo zhruba deset tisíc návštěvníků.
Hlavní foto

Především kluci ocenili možnost vyzkoušet si trenažéry závodních automobilů se simulátorem jízdy, zařídit si modely dálkově řízených aut, šestiproudou závodní dráhu se sportovními automobily, autoškolu či nafukovací skákací hasičský vůz.

Dětský den na Petynce ale nabídl mnohem víc. Nechyběla narozeninová party s Kačerem Donaldem, Mickey Mousem a psem Pluto, závody na nafukovacích člunech, závody v plavání či na koloběžkách, vystoupení tanečního souboru Caramella, školu country tanečků či Hvězdné války. To vše si mohly děti na Petynce vyzkoušet. 

Zábava na suchu i ve vodě vyvrcholila koncertem první České Superstar Anety Langerové.

Skvělou generálku na prázdniny tak zažily děti, které se v pátek přišly pobavit na Petynku. Městská část zde společně se SNEO a. s. zorganizovala tradiční Dětský den. Po celý den bylo na Petynce koupání zdarma, a tak se kromě dětí mohl dobře bavit i jejich doprovod.

Videoreportáž z TV6 ZDE

Video z dětského dne z TV Nava ZDE


Související články

Dnešní park Lázaro Cárdenase del Río má relativně bohatou historii. Vznikl jako součást zeleného pásu Dejvic a Bubenče, na základě regulační studie z 20. let 20. století. Posléze byla východní část tohoto pásu přejmenována na Náměstí Interbrigády a v 70. letech minulého století se stala jakýmsi „odkladištěm“ jinde neumístěných soch a pomníků. Byly zde umístěny sochy Simona Bolívara a Benita Juáreze. A možná právě jejich existence dala následně podnět HMP přejmenovat v roce 2000 tuto východní část parku na Park Lázaro Cárdenase del Río.

Celý článek15. 3. 2024