ŠOK: MATĚJE RUPPERTA POKOUSAL NA LADRONCE PES! CO SE DĚJE?

Praha, 1. 8. 2014 - Pes Pirát zaútočil na Ladronce na současného lídra kapely Monkey Business. Napadený zpěvák k indicentu říká: „Zhruba před 20 lety mě na Ladronce pokousal pes Pirát, ale tentokrát budeme kousat my!“. Co se děje?

Hlavní foto

Už tuto neděli 3. srpna 2014 totiž budou Monkey Business hlavní hvězdou speciálního program, který začíná už v 16 hodin odpoledne.  

„Smrtícími rytmy a břitkou melodií vás rozkrájíme na malý kousíčky. Třetího srpna doražte všichni na Ladronku, protože podpoříme všichni skvělou věc. Těšíme se na vás!,“ láká Matěj Ruppert.

Vstup je pro všechny zdarma.

Podívejte se na videopozvánku zde:http://vimeo.com/101732850

Právě na Ladronce bude totiž cíl a slavnostní vyhlášení vítězů druhého ročníku unikátního závodu smíšených týmů zdravých a handicapovaných cyklistů “OPEL HANDY MARATON 2014”. Letos závodí rekordní počet 29 týmů o více než dvou stech cyklistech.

Ti musejí zdolat v limitu 111 hodin trasu 2222 kilometrů a protnou tak 22 rehabilitačních ústavů, spinálních jednotek a speciálních center následné pomoci v Česku i na Slovensku. Závod pomáhá těm, kteří se s handicapem teprve učí žít.

Program začíná už ve čtyři hodiny odpoledne, kompletní program najdete zde: http://www.praha6.cz/aktuality/on-line-mapa-zavodu-kolikata-jede-praha-6-2014-07-31.html   

FACEBOOK: www.facebook.com/Cesta.za.snem 

K Opel handy cyklo maratonu se velmi aktivně připojila také městská část Prahy 6. Hlavní partnerství Prahy 6 spočívá v kompletním zajištění cíle a bohatého kulturního a sportovního programu oslav zakončení maratonu v Pražany oblíbeném parku Ladronka. 

„Je důležité, aby handicapovaní dostali příležitost zapojovat se co nejvíce do běžného života a sport je jednou z nejlepších cest. Kromě toho, že jsme postavili cyklo tým Prahy 6, připravili jsme na Ladronce pro děti i dospělé už od 16 hodin speciální program, soutěže a sportovní aktivity, kde poměří síly zdraví a handicapovaní. Ve 20 hodin vyhlásíme vítěze a přesně ve 21 hodin vystoupí ikona české hudební scény - skupina Monkey Business. Vstup je pro všechny zdarma a těším se, že akce bude bavit a hlavně, že pomůže,” řekla Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6. 

ČTĚTE DÁLE: 

ON-LINE MAPA ZÁVODU! KOLIKÁTÁ JEDE PRAHA 6?

VIDEO: STARTUJE UNKÁTNÍ ZÁVOD, NABÍZÍ I MONKEY BUSINESS NA LADRONCE