Průzkum: Šestka má nejvstřícnější a nejochotnější úředníky

Praha, 22. 11. 2013 – Úřad městské části Praha 6 boduje! V exkluzivním srovnávacím výzkumu dvaadvaceti pražských městských částí pořádaného organizací Město pro byznys získala Praha 6 uznání za „vstřícnost a ochotu úředníků“ a má tak podle oslovených podnikatelů nejvstříčnější a nejochotnější úředníky v metropoli. Průzkum zpracovala agentura Datank.

Hlavní foto

„Úřad městské části Praha 6 má například v pondělí úřední hodiny do osmé hodiny večerní, má venkovní unikátní elektronickou úřední desku a letos jsme spustili nové internetové stránky. Nikoho neodmítáme, radíme i podnikatelům z ostatních městských částí,“ řekl Adam Halmoši, mluvčí Prahy 6.

Občanům i podnikatelům se snažíme vyjít maximálně vstříc. V provozu je bezplatná informační linka  800 800 001. Prostřednictvím internetových stránek si může veřejnost domluvit s dotyčným úředníkem osobní schůzku na konkrétní den a hodinu pro řešení svého problému. Praha 6 také spustila jako první radnice v metropoli mobilní aplikaci Šestka do mobilu.

„Jsme velmi rádi, že se nám po loňském umístění až na posledních místech podařilo získat prvenství a věříme, že si ho nadále udržíme,“ dodal Halmoši.

Kompletní výsledky a další informace na www.mestoprobyznys.cz