Poradna o energetice ve Skleněném paláci

Také během února budou každé úterý mezi 14. až 16. hodinou k dispozici ve Skleněném paláci na nám. Svobody odborníci dTestu, aby vám poradili nejen při uzavírání nových smluv s dodavateli.

 

Hlavní foto

Dostali jste se do situace, kdy váš dodavatel elektřiny či plynu zdražil, vy chcete smlouvu změnit a on nereaguje? Nevíte si rady s uzavíráním nové smlouvy nebo by vás zajímalo, jak v domácnosti uspořit? Právě vám je tato poradna určená. „Jsme si vědomi toho, že do nelehké situace se dostalo hodně lidí. Podle informací od dodavatelů energií jich mohou být i stovky. Proto jsme se rozhodli je nejen informovat, ale také jim alespoň touto formou pomoci,“ vysvětluje radní pro zdravotnictví a sociální politiku Marián Hošek. Pokud jsou vaše náklady na bydlení od nového roku mnohem vyšší než vloni, nezapomeňte, že máze nárok na příspěvek na bydlení. 

Související články

Služba Senior taxi bude od dubna rozšířena o jeden vůz navíc. Radnice Prahy 6 službu nabízí od loňského října a od té doby vydala seniorům již téměř 900 průkazů a celkem se od té doby uskutečnilo již více než 1500 jízd. Vzhledem k velkému zájmu o tuto službu se vedení radnice rozhodlo přidat jedno vozidlo.

Celý článek20. 3. 2024