Ladronkafest 2015 – soutěž studentských kapel

V rámci volnočasového festivalu Ladronkafest proběhne i letos tradiční oblíbená Soutěž studentských kapel.

Hlavní foto

Jde už o 13. ročník amatérského hudebního klání, do kterého se může zapojit jakákoli kapela či samotný talentovaný umělec. Každá hudební skupina musí splnit jedinou podmínku: více než polovina členů musí být studenty, kterým ještě nebylo 26 let.

Pro přihlášení do soutěže se musí kapely zaregistrovat na facebookovém profilu Ladronkafest a současně poslat jednu svou píseň. Návštěvníci facebooku mají možnost hlasovat pro nejlepší skupinu či hudebníka na internetu od 2. července do 30. srpna 2015.

Čtyři kapely, kterým fanoušci dají nejvíce hlasů, postoupí do finále a mohou si zahrát před publikem přímo na Ladronkafestu, a to v sobotu 12. září 2015. Soutěžit se zde bude opět o aplaus fanynek a fanoušků. Jeho intenzitu změří pořadatelé a kapela, která bude odměněna nejintenzivnějším potleskem, se stane absolutním vítězem Soutěže studentských kapel 2015.

Festival nabízí jedinečnou šanci představit veřejnosti amatérské studentské kapely nebo samotné umělce. Absolutnímu vítězi bude nabídnuta možnost nahrát si DEMO v profesionálně vybaveném nahrávacím studiu na ČVUT a odehrát si ještě ten večer opravdový koncert před narvanou Ladronkou.

Do soutěže se můžou hlásit studentské kapely i jednotlivci od 2. 7. do 30. 8. 2015.

Související články