Jak jste spokojeni s dětskými hřišti, ptá se anketa

Úřad městské části připravil anketu na téma spokojenosti s vybavením a stavem dětských hřišť. Anketa je určena nejen pro obyvatele Prahy 6, ale i její návštěvníky. Lidé se mohou vyjadřovat ke každému hřišti jednotlivě, popsat, jak často je využívají, co na něm oceňují, co jim vadí, případně jakými herními prvky by je doplnili.    

Hlavní foto

Městská část Praha 6 spravuje na svém území více jak 80 veřejných dětských hřišť. „Do jejich správy, údržby a rekonstrukcí věnujeme značné finanční prostředky. Proto se vždy odpovědně zamýšlíme, jak účelně a efektivně finance vynaložit,“ říká starosta Ondřej Kolář.

 

Do ankety se lidé mohou zapojit prostřednictvím geoportálu Prahy 6 https://gis.praha6.cz/detska-hriste, kde je u každého hřiště připravena anketa. Nejsnazší způsob je vyplnit anketu z mobilního telefonu přímo na dětském hřišti, a to díky QR kódu, který je na hřišti umístěn a odkazuje přímo na konkrétní hřiště. Lidé bez přístupu k internetu se mohou zapojit tak, že dotazník vyplní přímo u referenta participace na radnici.

Dotazník je možné vyplňovat do 7. 7. 2021.