VIDEO: HAVÁRIE VODY - PVK OBNOVUJE DODÁVKY VODY V PRAZE 6

Aktualizováno 17:15 - Dle aktuálního sdělení společnosti Pražské vodovody a kanalizace začal být dnes po 14. hodině napouštěn vodovodní řad a postupně bude v jednotlivých lokalitách dodávka vody obnovována, to ale může trvat i několik hodin.

Oprava havárie vodovodního řadu o průměru 600 mm v Markétské ulici v Břevnově zasáhla lokality Smíchova, Hradčan, Malé Strany, Střešovic a Břevnova, podle PVK měla skončit okolo 14 hodiny. Omezený je provoz polikliniky Pod Marjánkou.

Při odstraňování havárie se vážně zranil opravář.

Obyvatelé dotčených oblastí mají v ulicích k dispozici na šedesát cisteren s náhradní pitnou vodou.

Veškeré informace jsou v režimu on-line k dispozici na webových stránkách www.pvk.cz v sekci havárie vody. Zde: http://mapy.pvk.cz/udalosti/pvk.html

Informace jsou také na zákaznické lince  840 111 112.

Hlavní foto

VIDEO - ČT24 - ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/269109-dodavky-vody-pro-prazske-ctvrti-byly-obnoveny/

FOTOGRAFIE Z MÍSTA HAVÁRIE - ZDE http://praha.idnes.cz/havarie-vody-v-praze-0l3-/praha-zpravy.aspx?c=A140409_091348_praha-zpravy_bur

A DÁLE ZDE: http://www.ceskenoviny.cz/fotogalerie/?id=1074

PODÍVEJTE SE NA SEZNAM HAVÁRIÍ A NA KTERÉ ULICE TO MÁ VLIV, KDE JE ZÁSOBOVÁNÍ PITNOU VODOU KLIKNUTÍM NA SLOVA ANO V ODKAZU NA WEBU PVK U PRAHY 6 - ZDE.http://www.pvk.cz/aktualni-havarie.html 

Praha 6 Břevnov Markétská / Bělohorská Ano Ano předpoklad do 14:00

Zpráva Pražských vodovodů a kanalizací:

Oprava havárie vodovodního řadu o průměru 600 mm v Markétské ulici v Břevnově, kterou jsou zasaženy lokality Smíchova, Hradčan, Malé Strany, Střešovic a Břevnova.

„Kvůli vážnému pracovnímu úrazu dělníka dodavatele jsme v nočních hodinách museli práce přerušit,“ vysvětlil Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí Pražských vodovodů a kanalizací. „Zákazníkům se za nepříjemnosti vzniklé s omezením dodávky pitné vody omlouváme,“ dodal.

Obyvatelé dotčených oblastí mají v ulicích k dispozici na šedesát cisteren s náhradní pitnou vodou. Veškeré informace jsou v režimu on-line k dispozici na webových stránkách www.pvk.cz v sekci havárie vody. „Tam lidé najdou i adresy, kde jsou přistavené cisterny,“ zdůraznil Mrázek. Informace jsou také na zákaznické lince  840 111 112.

Omezený provoz polikliniky Pod Marjánkou 

Omlouváme se všem návštěvníkům ordinací i lékárny v Poliklinice Pod Marjánkou, a samozřejmě i lékařům a zdravotnímu personálu, že i dnes ve středu 9.4. musíme do 18 hodin omezit provoz.

Bez předchozího upozornění, Pražské vodovody a kanalizace prodloužily opravu vodovodního potrubí do dnešního podvečera!http://www.poliklinikamarjanka.cz/omezeni

Ilustrační fotografie - zdroj: vodari.eu