Elektronické přijímání dětí do školek - návod

Nový elektronický systém má zjednodušit a zpřehlednit přijímání dětí do našich mateřských škol. S novinkou se na radnici seznámily ředitelky mateřských škol. Od 1. dubna bude systém spuštěn i na portálu www.jakdoskolky.cz

Hlavní foto

Návod, jak přihlásit dítě do mateřské školy, naleznete na této stránce jako "SOUBORY KE STAŽENÍ"

Díky novému systému můžete vyplnit přihlášku do vybrané mateřské školy a současně budete moci sledovat aktuální pořadí vašeho dítěte. To, jestli školka může vaše dítě přijmout, jste se v předchozích letech dozvěděli často až na konci léta. S naším novým portálem www.jakdoskolky.cz bude proces zápisů jednodušší a rychlejší.

ENGLISH VERSION How to apply your child to kindergarten

Související články

U příležitosti Dne učitelů Praha 6 pravidelně oceňuje své nejlepší učitele ze svých základních i mateřských škol. Titul Vynikající učitel na návrh svých ředitelů přebírají pedagogové, kteří do své náročné práce přinášejí něco navíc, ať už jsou to atraktivní metody práce, inovace, spolupráce s dalšími institucemi, integrace znevýhodněných žáků nebo vytvářejí inspirativní prostředí pro žáky i kolegy.  

Celý článek28. 3. 2024

V souvislosti s nárůstem počtu případů černého kašle v Praze a celé ČR oslovuje městská část Praha 6 postupně jednotlivé školy a napomáhá koordinaci opatření, která zavádí a doporučuje hygienická stanice. Ta ostatně již v minulých dnech začala jednotlivé školy kontaktovat s informacemi a doporučením, jak v tomto případě postupovat.

Celý článek14. 3. 2024