Dopravní omezení při L´Etape Czech Republic 15. června

4. ročník závodu amatérů na silničních kolech L´Etape Czech Republic by Tour de France se koná v sobotu 15. června. Závodu se zúčastní až 3500 cyklistů. Závodníci odstartují na Strahově a odsud pojedou po silnicích do okresů Praha venkov – západ, Beroun, Kladno, Rakovník a zpět do Prahy. Na území hlavního města Prahy a Středočeského kraje bude na některých silnicích omezený provoz. Podrobnosti ZDE

Závod odstartuje pro Dlouhou trasu 130 km v 9:30 hodin, pro Střední trasu 106 km v 10:30 hodin a pro Krátkou trasu 60 km ve 12:00 hodin. Dojezd posledního závodníka v časovém limitu se předpokládá v 16:00 hodin na Strahově v Praze.

V Praze budou dopravní omezení v těchto ulicích a lokalitách: Vaníčkova, Atletická, Skokanská, Tomanova, Bělohorská, Ankarská (křižovatka Vypich), Karlovarská, Slánská, Drnovská, Na Hůrce, Sobín/Sobínka, Zličín, křižovatka Hrozenkovská – Strojírenská, Zličín, Strojírenská, železniční přejezd Zličín, křižovatka Strojírenská – Engelmullerova, křižovatka Makovského – Plzeňská, křižovatka Plzeňská - nájezd Kukulova, křižovatka Kukulova/Roentgenova, křižovatka Kukulova – Podbělohorská, křižovatka Podbělohorská/Spiritka, křižovatka Spiritka – Atletická, křižovatka Atletická – Běžecká.

Na bezpečnost bude s pořadateli dohlížet Police ČR a Městská policie hl. m. Prahy. Závod organizuje spolek Kolo pro život, z.s., který je licencovaným partnerem Amaury Sport Organization, která, jakožto majitel licence, dohlíží na splnění standardů série L'Etape by Tour de France.

Kompletní informace na https://www.letapeczech.cz/