PRAHA 6: VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ OPEL CYKLO HANDY MARATONU

Praha, 1. 4. 2015 – Už od včerejška se do cíle na pražské Ladronce vracejí první týmy, které se účastnily největší letní akce městské části Praha 6 – OPEL HANDY CYKLO MARATONU. Závod odstartoval ve 12 hodin v dolní části Václavského náměstí v úterý 28. 7. 2015. Slavnostního vyhlášení vítězů se dnes na Ladronce účastní mimo jiné i primátorka hlavního města Prahy paní Adriana Krnáčová, starosta městské části Ondřej Kolář a radní pro sport a volný čas Roman Mejstřík.

Praha –  Trať dlouhou 2 222 kilometrů plánují soutěžící urazit nejpozději za 111 hodin – tedy do dneška. Jede se napříč Českou i Slovenskou republikou a týmy tvoří zdraví i hendikepovaní amatérští sportovci. Na Ladronce je při této příležitosti připraven bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. Duchovním otcem celé akce je hendikepovaný sportovec Heřman Volf (Cesta za snem). Cyklotým Prahy 6 a Nadační fond Šestý smysl podpořil zlatý paralympionik David Drahonínský a legenda české paracyklistiky Josef Lachman. Celý průběh soutěže je navíc možno sledovat v podstatě on-line na www.111hodin.cz.

 

Program

15 hodin – představení akce (moderátor Michal Dusík, ČT sport)

15:15 – vystoupení skupiny The Cell

16:30 – vystoupení skupiny Bekim (Slovensko)

17:40 – slavnostní zahájení (primátorka Adriana Krnáčová, starosta Ondřej Kolář, radní Roman Mejstřík a zástupci hlavních partnerů)

18:10 – slavnostní vyhlášení vítězů

18:45 – prezentace generálního a hlavních partnerů, vyhlášení soutěží

19:55 – poděkování partnerům a pozvání na závěrečný koncert

20:00–21:00 – koncert skupiny Mandrage

 

Vstup na akci na pražské Ladronce je pro všechny, kteří dorazí, zdarma.