PRAHA 6 ROZSVÍTÍ HVĚZDU NEDĚLNÍMI KONCERTY

Praha, 24. 5. 2013 – V neděli 26. května ve 14 hodin zahájí starostka městské části Praha 6 Marie Kousalíková letošní sérii nedělních koncertů ve Hvězdě. Přijďte si poslechnout swing v podání jedinečného Harmcore Jazzband orchestru Gymnázia Jana Keplera. Vstup je volný.

„Velmi ráda bych pozvala všechny občany Prahy 6, a nejen je, na jednu z nejkrásnějších a nejoblíbenějších kulturních akcí, které Praha 6 už tradičně pořádá. I letošní program stojí za pozornost a těším se, že si v jedinečné atmosféře letohrádku Hvězda vychutnáme skvělá hudební představení,“ řekla Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6. 

Padesátičlenná Ústřední hudba Armády České republiky, zpěvačka Dasha, tenorista Aleš Briscein nebo Police symphony orchestra. To jsou hlavní hvězdy letošních koncertů. Všechna vystoupení jsou pod širým nebem před letohrádkem Hvězda a začínají vždy ve dvě hodiny odpoledne.

Pro návštěvníky koncertů je zajištěna vždy 90 min před zahájením produkce doprava elektrovláčkem od konečné stanice MHD Petřiny. Prvních 100 posluchačů obdrží vstupenku na stálou expozici v letohrádku Hvězda. Program koncertů – začátek vždy ve 14 hodin:

Neděle 26. května – Ve znamení swingu dvacátého století – Harmcore Jazzband Gymnázia Jana Keplera

Neděle 2. června – Klenoty české i světové hudby – Ústřední hudba Armády České republiky, Dasha, Aleš Briscein

Neděle 9. června – Hudba od Bacha po Vlacha – Police symphony orchestra