Paní Evo,jelikož nemám čas a hlavně už chuť vyvracet vám metro,tak jen několik poznámek k tomu co mě nejvíce "trklo":
A) Jak by podle vás měla vypadat "mírná" modernizace trati 120?
Buď se překope celá a uvede se do stavu vyhovujícímu roku 200X a počtu možných cestujících,nebo se zavře,protože nebude mít koho vozit. Jakási dočasná oprava je podle mě blbost neřešící současný žalostný stav trati spojující Prahu a Kladno.

Nevím o co bude krásnější železnice po níž vlak projede pouze 4x za hodinu, než ta kde pojede 8x. To v konečném výsledku vypadá asi jako - žádný vlak = krása (pan Steigerwald MfD)
Běžte se k Buštěhradce podívat dnes a rozhodně nebudete tvrdit, že je to tam pěkné, když tam není ta "rychlodráha". Křoví,skládky.
Vy asi pořád vidíte jakési betonové koryto ,kde budou jezdit řvoucí kraksny.Tak to asi ne-e.
C) Kolikrát vám mám opakovat (a nejen já),že přestup by byl možný na všechny tři trasy metra : Hradčanská,Vltavská,Nám.Rep. Jestli se vám ty přestupy zdají být dlouhé ,tak se projděte třeba mezi Béčkem a Céčkem a budete mluvit jinak.
Cestující z východu (teď nemyslím turisty z Japonska :-))) )by přirozeně přestupovali už na Nám.Rep.
D) "Tučnou zakázkou" myslíte stavbu "rychlodráhy"?
Vy si myslíte,že si na stavbě metra nikdo nenemastí kapsu?
Já mám spíš pocit,že je to právě betonová lobby,která se snaží všelijak prosadit výstavbu metra,kam pochopitelně toho betonu přijde více.Tím vás však nechci zařadit do této společnosti.Vy a ostatní jste se bohužel stali pouze jejich obětí,případně obětí jistého sdružení ,viz. níže.
E)Stížnosti na zacpanou Evropskou prosím zasílejte především sdružení Chceme metro,nechceme rychlodráhu. To je také jedním z hlavních viníků současného stavu,protože když už by "rychlodráha "přímo nestála mohla se alespoň stavět.Takhle nebude ani jedno ani druhé.
Mimochodem nebyla stavba metra,podle vás,nejdříve hlavně pro občany Prahy 6.Já měl takový pocit ,že to tak vypadalo.Teď se tam snažíte nacpat hlavně chudáky z taxíků.Třeba se ale pletu.
Dobrou noc