Ze školnického bytu vznikla třída mateřské školy

V mateřské školce Bubeníčkova rozšířila radnice Prahy 6 nedostatečnou kapacitu originálním způsobem – vybudovala nové oddělení mateřské školy v prostorách bývalého školnického bytu.
Hlavní foto

Zároveň rozšířila oddělení ve 2. a 3. nadzemním podlaží a zrekonstruovala a modernizovala stávající sociální zařízení a zateplila obvodový plášť. Investice do rozšíření a modernizace představovaly cca 6,8 milionu korun.

Přestože práce probíhaly od srpna do října, provoz mateřské školky byl zahájen 1.9.2009. Zateplení obvodového pláště a vybudování nového oddělení v prostorách bývalého školnického bytu bylo totiž realizováno za provozu školky.

Související články

U příležitosti Dne učitelů Praha 6 pravidelně oceňuje své nejlepší učitele ze svých základních i mateřských škol. Titul Vynikající učitel na návrh svých ředitelů přebírají pedagogové, kteří do své náročné práce přinášejí něco navíc, ať už jsou to atraktivní metody práce, inovace, spolupráce s dalšími institucemi, integrace znevýhodněných žáků nebo vytvářejí inspirativní prostředí pro žáky i kolegy.  

Celý článek28. 3. 2024