VIDEO: Praha 6 a FK Dukla Praha podepsali Memorandum o spolupráci

UVNITŘ ČLÁNKU VIDEOZÁZNAM KONFERENCE + FOTOGALERIE. Praha, 19. 2. 2013 – Praha 6 a FK Dukla Praha podepsali historicky první memorandum o vzájemné spolupráci. Městská část Praha 6 je hrdá na to, že memorandem navazuje spolupráci s jedním ze tří hlavních pražských fotbalových klubů. FK Dukla začíná letošní sezónu s posilami v týmu a také s rekordním počtem 8150 míst na tribuně stadionu Juliska.

Hlavní foto

VIDEOZÁZNAM Z TISKOVÉ KONFERENCE:

http://www.youtube.com/watch?v=q5F5m-sNv6M

FOTOGALERIE

Patronem spolupráce mezi městskou částí a Duklou je český fotbalista století a čestný občan Prahy 6 – Josef Masopust. „Prvoligový klub je s Prahou 6 spojen nejen stadionem na Julisce, ale také významnými fotbalovými osobnostmi. Věřím, že díky memorandu najdeme brzy nadějné nejmladší hráče a mladé ke sportu přitáhneme ještě víc,“ řekla Marie Kousalíková, starostka Prahy 6.

Praha 6 spustí letní fotbalové kempy a speciální fotbalové třídy

„S Duklou máme dlouhodobě vynikající vztahy, které nyní vyústily do konkrétních projektů, např. sportovní třídy se zaměřením na kopanou na základní škole náměstí Interbrigády. Následovat budou další akce jako letní fotbalové kempy pro děti z Prahy 6 nebo cyklus besed žáků našich základních škol s hráči Dukly Praha,“ řekl Ondřej Balatka, radní Prahy 6 pro sport.

 „Věřím v prohlubování spolupráce s Prahou 6. Vážíme si toho, že městská část bude aktivně všemi dostupnými prostředky podporovat rozvoj mládežnické kopané a naše snahy o její zdravý rozvoj,“řekl Michal Šrámek, generální ředitel FK Dukla Praha.

Dukla hlásí posily, stadion rekordní počet míst

FK Dukla Praha má v hráčském týmu nové posily v podobě odchovance Matěje Hanouska a Néstora Albiacha Rogera. Novinkou pro tuto jarní část sezóny je zejména osazení tribuny stadionu Juliska.

„Klubu se podařilo získat finanční prostředky na druhou etapu výstavby tribuny, která započala v zimní přestávce. Do jarní sezóny tak vstoupí Dukla s celkovým počtem 8150 míst,“ řekl Michal Šrámek.

„Poslední utkání přípravy jsme sehráli v rámci soustředění na Kypru se čtyřmi zahraničními celky, naše výkony měly určitě vzestupnou tendenci, což je vzhledem k začínající sezóně dobře, teď už se plně soustředíme na pátek na Teplice,“ řekl Luboš Kozel, trenér „A“ týmu FK Dukla Praha.

Související články

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Celý článek23. 4. 2024