Starosta poděkoval řediteli vojenské nemocnice

Starosta Tomáš Chalupa předal řediteli Ústřední vojenské nemocnice v Praze Střešovicích – plukovníku Štefanu Brunclíkovi "Děkovný list", jako zvláštní projev úcty a ocenění za dlouholetou výbornou kvalitu péče o pacienta v nemocnici, která byla oceněna i mezinárodní akreditací Joint Commission International.
Hlavní foto

Zároveň mu poblahopřál k získání prestižního ocenění Manažer roku v oblasti zdravotnictví.

Doktoru Brunclíkovi, který je již nositelem resortního titulu Vojenský manažer roku 2005, byl Českou manažerskou asociací udělen čestný titul Manažer odvětví 2006, tentokrát v měřítku celostátním. V rámci tajného hlasování, které proběhlo letos na jaře na Žofíně, byl jako nejlepší manažer v oblasti zdravotnictví poprvé ve čtrnáctileté historii soutěže vybrán manažer resortu obrany. Titul je vyjádřením uznání za vynikající odborné i lidské kvality řídících pracovníků.

Starosta poblahopřál řediteli ÚVN k tomuto osobnímu úspěchu a poděkoval za vynikající reprezentaci spádové nemocnice Prahy 6 a tím i celé městské části.

ÚVN je zdravotnické zařízení s mezinárodní akreditací, kterou mu v roce 2004 udělila americká společnost Joint Commission International, zabývající se sledováním kvality péče o pacienta. Obnovení akreditace čeká nemocnici letos na podzim. Starosta Chalupa vyjádřil přesvědčení, že obhajobu akreditace zvládne ÚVN na výbornou.

Během neformálního rozhovoru se dotkli mnoha otázek z oblasti řízení a rozvoje Ústřední vojenské nemocnice a společně hovořili o uspořádání a systému zdravotní péče v Praze 6.