Sportovní legendy otevřely dětem ZŠ a MŠ Červený vrch nově zrekonstruované hřiště

UVNITŘ ČLÁNKU FOTOGALERIE. Legendární tenista Jan Kodeš, desetibojař Robert Změlík, zlatý pětibojař David Svoboda, legendární diskař Imrich Bugár. Sportovní legendy dnes v osm hodin ráno otevřely nově zrekonstruované hřiště ZŠ a MŠ Červený vrch. Za městskou část Praha 6, která na jeho nový povrch přispěla částkou 1,8 milionu korun, nechyběl radní pro oblast školství Ondřej Balatka.

Hlavní foto

Slavnostnímu přestřižení pásky přihlížely stovky žáků školy a mezi nimi také ti, kteří se hned poté zapojili do okresního kola pro Prahu 6 v akci Odznak všestrannosti olympijských vítězů.

"Praha 6 přispívá na obnovu dětských hřišť, toto je první opravené, další tři budou následovat," řekl Ondřej Balatka, radní Prahy 6 pro oblast školství.

PODÍVEJTE SE NA CELOU AKCI VE FOTOGALERII!

Související články

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Celý článek23. 4. 2024