Radnice se 21.12. vrací na původní adresu

Kvůli stěhování bude radnice v týdnu od 12.-20. prosince uzavřena. Prosíme o shovívavost, i po znovuotevření, není totiž možné garantovat stoprocentní účinnost všech avizovaných služeb okamžitě ode dne přestěhování.
Hlavní foto

Vážení spoluobčané,

nastal dlouho očekávaný okamžik! Vaše radnice se vrací, aby se pro Vás otevřela v nové podobě, s novými službami. Vaše radnice chce být otevřenější, čitelnější, dostupnější! Opouštíme provizorní prostory v Břevnově v ulici Pod Marjánkou, vracíme se do Bubenče, do ulice Čs. armády.

Přesun nebude jednoduchý, ale věříme a doufáme ve Vaše pochopení. Stěhování úřadu proběhne ve dnech 12. – 20. 12. 2009. Po tuto dobu bude úřad uzavřen. Víme však, že jsme tu pro Vás, a proto bude v tomto týdnu možné využít služeb informačních kanceláří na Deltě, Bělohorské ulici a Dejvické ulici, a to bez omezení. Zároveň bude stále v provozu i callcentrum  220 189 111 nebo  800 100 290.

Zároveň Vás prosíme o shovívavost, není totiž možné garantovat stoprocentní účinnost všech avizovaných služeb okamžitě ode dne přestěhování. Stěhuje se totiž úřad stotisícového města, s lidmi i dokumenty, a zatímco v podobných případech si na oživení budovy jinde dávají několik měsíců, my se pokusíme o nemožné. Zprovoznit úřad během týdne! Je to náš plán a uděláme vše proto, abychom ho naplnili, nicméně se může vloudit chybička. Proto moc prosíme o shovívavost a pochopení, když nebude od začátku vše fungovat tak, jak si všichni představujeme.

Děkujeme a přesto věříme, že Vás nová podoba Vaší radnice nezklame!

Váš
Starosta Tomáš Chalupa a tajemnice Lenka Pokorná

Vše o nové radnici ZDE

Související informace
Úřad se vrací do opravené radnice

Videoreportáž ZDE