PRAHA 6 CHCE TRAMVAJ Č. 22 ZACHOVAT!

Praha, 2. 5. 2013 - ROPIDEM předložené změny v MHD od 1. 7. 2013 včetně možného zkrácení linky č. 22 na Vypich řešíme velmi intenzivně - mimo jiné s náměstkem primátora pro dopravu. Městská část Praha 6 trvá na tom, že linka č. 22 by měla být zachována. Ze strany ROPIDU máme předběžně přislíbeno, že by linka č. 22 měla být zachována beze změn.

Hlavní foto

Víme také, že si občané zároveň přejí prodloužení trasy tramvajové linky č. 25 na Bílou Horu a to i v případě, že se bude jednat jen o jeden vůz.

Máme však i další požadavky na určité změny v MHD. O těch budeme dále jednat, jakmile budou známé další informace, zveřejníme je na webových stránkách praha6.cz

Související články

Zatížení Prahy 6 individuální automobilovou dopravou, která směřuje do hlavního města ze severozápadu od metropole, atakuje hranice únosnosti. Praha 6 připravila soubor opatření, která podpoří cestování hromadnou dopravou. Na společné schůzce je zástupci Prahy 6 představili starostům a starostkám obcí, jejichž obyvatel se chystané novinky dotknou nejvíce. První změny by měly přijít už v létě.

Celý článek24. 4. 2024

Městská část Praha 6 podporuje výstavbu železnice v rámci celkového záměru modernizace trati Praha – Kladno s připojením Letiště Václava Havla. Vznik nové železniční zastávky Dlouhá míle s navazujícím prostorem je s městskou částí průběžně konzultována a předkládaná řešení převážně akceptují požadavky městské části.

Celý článek15. 4. 2024