Praha 6 přispěla 1,2 miliony korun na nové šatny TJ Sokol Praha - Hanspaulka

Praha, 26. 9. 2013 – Jeden milion a dvě stě tisíc korun. Přesně tolik přispěla městská část Praha 6 T. J. Sokol Praha – Hanspaulka na generální rekonstrukci šaten. Nově zrekonstruované šatny otevřela ve středu Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6 společně s Robertem Mattiellim, starostou TJ Sokol Hanspaulka.

Hlavní foto

„Praha 6 se sokolskou jednotou na Hanspaulce spolupracuje už řadu let a rekonstrukce šaten byla jednou z největších akcí, kterou jsme zde v posledních letech společně zajišťovali. Přeji jednotě, aby nové šatny dobře složily a aby svou činností přispívala ku spokojenosti obyvatel Hansapulky a Baby,“ řekla Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6. 

V rámci rekonstrukce se také upravili podlahy, došlo ke změnám ve vedení topení, vodovodu, kanalizace, rozvodů elektroinstalace. Projekt je řešen s ohledem na požární zabezpečení i dostatečnou výměnu vzduchu (ventilaci) v souladu s hygienickými požadavky.

Po rekonstrukci se podařilo:

maximálně využít prostor šaten s ohledem na stávající i budoucí kapacitu cvičebních ploch,

zjednodušit a systematizovat způsob průchodu cvičenců šatnami,

zajistit bezpečnost osobních věcí cvičenců,

umožnit funkční provoz jak mnohačetných, tak menších cvičebních hodin i paralelně na více cvičebních plochách,

umožnit soukromí a oddělené sprchy a wc pro muže a ženy,

zlepšit uživatelský komfort šaten,

v maximální možné míře zajistit provozní a hygienické požadavky definované platnými normami.

Na titulní fotografii: Marie Kousalíková, starostky městské části Praha 6 právě slavnostním přestřižením pásky otevírá nově zrekonstruované šatny.