VIDEO + FOTOGALERIE: „Praha 6 mění tvář 2012“ zahájena

Praha 13. 11. 2012 – Uvnitř článku VIDEO! Šestý ročník výstavy Praha 6 mění tvář je odstartován. Potrvá až do 7. prosince. Veřejnosti předkládá na více než 80 panelech desítky projektů. Výstava odstartovala tematickými semináři na téma – Stavby sociálního charakteru v Praze 6.

Hlavní foto

PODÍVEJTE SE NA REPORTÁŽ - KLIKNĚTE - ZDE!

V této fotogalerii přinášíme tři studie možného využití usedlosti Šatovka.

V téměř tříhodinové debatě architekti a investoři představili veřejnosti studie k čtyřem projektům. Tři studie možné podoby usedlosti Šatovka přinášíme ve fotogalerii. Jako druhý se představil projekt LDN Červených Vrch, následoval projekt Startovací byty pro mladé a seniory Rakovnická a prezentace uzavřelo kulturní centrum Vokovice.

MČ Praha 6 každé dva roky přináší informace o tom, jak se může v blízké či vzdálené budoucnosti Praha 6 měnit. V letošním roce, v době, kdy se z různých stran ozývají hlasy, že radnice odmítá veřejnou diskusi, nabízíme přibližně 80 projektů.

Každé pondělí bude věnováno určitému tématu – program výstavy ZDE!

„O některých uvažuje hlavní město Praha, některé připravuje městská část, na jiné zpracovávají studie soukromí investoři. Co je všechny spojuje, je ale fakt, že zdaleka nejsou ve fázi definitivního rozhodnutí. Naopak, ve velké převaze jde o projekty ve fázi prvotních úvah a studií,“ řekla starostka MČ Praha 6 Marie Kousalíková.