Praha 6: Lékárna ÚVN v novém "balení"

UVNITŘ - ROZHOVOR A MAPA: Ústřední vojenská nemocnice otevřela lékárnu pro veřejnost v nových, větších a modernějších prostorách. Lékárna už není v atriu, ale v blízkosti hlavní brány areálu.

Hlavní foto

Lékárna vyrostla na místě bývalé Army ÚVN během šesti měsíců v rámci nového pavilonu. Jeho celé přízemí patří lékárně, kde je k dispozici 6 odbavovacích pultů. Došlo také k venkovním úpravám, díky nimž vzniklo 17 nových parkovacích míst. 

ROZHOVOR O NOVÉ LÉKÁRNĚ V ČASOPISU VELESLAVÍN K PŘEČTENÍ - ZDE!

„Předchozí kapacita lékárny byla nevyhovující. My očekáváme od nového umístění zejména zajištění většího komfortu pro naše pacienty,“ uvedl ředitel ÚVN prof. Zavoral. „Jsme rádi, že občané mají v Praze 6 další přístup k lékům a poradenství,“ řekl Petr Ayeboua, zástupce starostky MČ Praha 6.

Lékárna v novém s novými službami - MAPA AREÁLU KE STAŽENÍ - ZDE!

Pavilon L

Vedoucí veřejné lékárny:  PharmDr. Lucie Maršálková –  973 202 755

Provozní doba:

Po – Čt

7:30 – 16:00

7:30 – 14:30

So – Ne

8:00 – 18:00

(od 1.1.2013 pohotovostní okénko)

Konzultační hodiny: zdarma po telefonické domluvě

Zdravotnické pomůcky

Pavilon A – atrium, přízemí

Vedoucí pracoviště:
Marta Kokšalová –  973 208 383

Provozní doba:

Po – Čt

        7:30 – 15:30    

         7:30 – 14:00     

So – Ne

Zavřeno

 

Lékárna ÚVN v nových prostorách nabízí moderní a pro klienta příjemné prostředí, výdej léčiv bez čekání ve frontě, individuální přístup, široký sortiment léků a farmaceutických výrobků, navíc poskytuje odborné poradenství (je možné využít bezplatných odborných individuálních konzultací zaměřených na správné užívání léků a vzájemnou interakci léčiv, užívání potravinových doplňků či používání dermokosmetiky).

Od počátku roku 2013 dojde k rozšíření otevírací doby na soboty a neděle a pacienti budou moci získat benefit v podobě věrnostních zákaznických slev.