Největší slet čarodějnic se chystá na Ladronce, zazpívají Pavel Callta a Pam Rabbit

V neděli 30. dubna bude patřit park Ladronka všem čarodějům, čarodějkám a jiným kouzelným bytostem. Svou hudbou vás okouzlí zpěvák a muzikant Pavel Callta, chlapecké pěvecké duo Ben a Mateo a svým uhrančivým hlasem vás omámí Pam Rabbit. Nejzdařilejší čarodějnické kostýmy oceníme v soutěžích a hlad vám zaženeme čerstvě opečeným špekáčkem nebo jinou gastronomickou dobrotou.

Hlavní foto

„Poslední duben patří pálení čarodějnic a ty jsou již tradičně spojeny s Ladronkou. Těší nás, že můžeme každoročně přivítat tisíce milovníků tohoto svátku v krásném prostředí naší městské části. Věřím, že i letos se nám podařilo namíchat kouzelný program plný nezapomenutelných zážitků,“ říká Jakub Stárek, starosta městské části Praha 6, která Čarodějnice na Ladronce pořádá.

Na podium letošních Čarodějnic na Ladronce se slétnou hvězdy českého hudebního nebe, jako je Pavel Callta – zpěvák, skladatel, textař a muzikant, jehož skladby dobývají hitparády domácích rádií i srdce jeho fanynek. Zejména mladší čarodějnické publikum potěšíme dalším vybraným interpretem Pam Rabbit. Talentovaná zpěvačka s arménskými kořeny na sebe upozornila originální hudbou, která ji vynesla do Eurovize, a je označována jako „čerstvý vítr české pop music“. Není to však žádný vánek, ale pořádný vichr, který vám rozcuchá pěstěná čarodějnická vrabčí hnízda.

Lamači dívčích srdcí? Nevíme sice, jaká kouzla Ben a Mateo používají, ale umí to perfektně. Až to na podiu rozbalí tihle kluci, budou se nejen mladší fanynky vznášet ke hvězdám i bez čarodějnického koštěte.

Čarodějnice na Ladronce ale nejsou jen o hudebních vystoupeních. „Veřejnost, a hlavně děti,  se mohou zapojit do řady workshopů nebo soutěží, tradičně budeme vyhlašovat vítěze soutěže o nejlepší čarodějnou masku. Hranici s originální čarodějnicí, kterou vytvořily přímo děti, zapálíme v 19.30 hodin,“ doplňuje Jan Lacina, radní pro kulturu, sport a volný čas.

Akce začíná v neděli 30. 4. již ve 12 hodin, a proto je ideální dorazit na Ladronku již na poledne a dopřát si zde oběd. Chybět nebude dostatek ohnišť pro opékání špekáčků pro ty, kteří si oslavy pálení čarodějnic nemohou představit bez voňavé uzeniny. Vybrat si však můžete i jiné pokrmy a lektvary kouzelných chutí z pestré nabídky stánků s občerstvením.

Program

12:00 Zahájení Čarodějnic na Ladronce, start soutěží, workshopů a dalších aktivit

13:10 LEGO SHOW

14:30 Divadlo Nosálci

15:30 TJ SOKOL I. SMÍCHOV – oddíl Emeskai KARATE a KYUSHO

15:50 YoYo show

16:10 Koncert Ben & Mateo Petra Gajdošová

17:50 Koncert Pam Rabbit

18:55 VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽÍ

Soutěž o nejlepší Čarodějnou masku

Soutěž Čarodějnice na kolečkách

Soutěž kouzelná stezka

19:30 SLAVNOSTNÍ ZAPÁLENÍ HRANICE

19:55 Koncert Pavel Callta

Více na https://www.facebook.com/events/795065745462295