Myslíme na všechny

V pátek 11. května 2012 uspořádala Městská část Praha 6 ve spolupráci s Hlavním městem Praha před Národní technickou knihovnou sportovní, zábavní a informační odpoledne pod názvem "Myslíme na všechny", které bylo zároveň součástí 13. ročníku NGO Marketu.

Hlavní foto

 Návštěvníci se mohli seznámit nejenom s činností téměř 200 neziskových organizací z celé České republiky a se sociálními programy Městské části Praha 6, ale také vyzkoušet si netradiční sportovní aktivity. 

Horké páteční počasí rozhodně neodradilo ani děti a ani dospělé, aby si vyzkoušeli kupříkladu střelbu na floorballovou branku z pozice vozíčkáře, stolní tenis pro nevidomé, skládání leteckých modelů, hudební dílnu či závod v inline/handbike na 400 metrů. Návštěvníky velmi zaujala především jízda na překážkové dráze na vozíku, která prověřila nejen jejich obratnost a šikovnost, ale i fyzičku. Největší úspěch však sklidila skupina The Tap Tap, která svým neskutečně originálním hudebním vystoupením naprosto strhla přítomné hosty k tanečnímu reji a veselí.  

Facebook další ínformace a fotky najdete na našem FaceBooku

Související články

Služba Senior taxi bude od dubna rozšířena o jeden vůz navíc. Radnice Prahy 6 službu nabízí od loňského října a od té doby vydala seniorům již téměř 900 průkazů a celkem se od té doby uskutečnilo již více než 1500 jízd. Vzhledem k velkému zájmu o tuto službu se vedení radnice rozhodlo přidat jedno vozidlo.

Celý článek20. 3. 2024