Mistři světa na radnici Prahy 6

Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera, čerstvé mistry světa v plážovém volejbale, přivítali na radnici Praha 6 její zástupci, aby jim poblahopřáli ke skvělému úspěchu.

Hlavní foto

Beachclub Strahov, který je domovským klubem obou šampionů je součástí Prahy 6.
„Naše městská část vynakládá na sport ročně desítky milionů korun a je skvělé vidět, že se tu daří vychovávat mistry světa, Evropy i republiky. Aktuálně jsou to plážoví volejbalisté, ale můžeme se pochlubit i úspěchy Evy Adamczykové střešovických florbalistů nebo nadějných in-line bruslařů,“ říká radní pro sport, kulturu a volný čas, Jan Lacina.

Mistři světa Perušič se Schweinerem vedle plážového volejbalu navíc studují vysokou školu a ukazují tak, že všechno jde, když se chce. Po excelentním úspěchu letos v Mexiku se začnou brzy připravovat na olympiádu v Paříži. Budeme jim opět držet palce.

Související články

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Celý článek23. 4. 2024