Městská policie se vrací na Dědinu

Dnes byla v dopoledních hodinách otevřena nová okrsková služebna Městské policie na sídlišti Dědina v Praze 6.
Hlavní foto

Provoz zde bude zajišťovat šest strážníků okrskářů, kteří slouží v Ruzyni, Liboci, Divoké Šárce, ve Vokovicích a na sídlištích Dědina a Červený vrch.

„Služebna poskytne zázemí i pro okrskáře z malé služebny na Petřinách. Uvedením této služebny do provozu se značně odlehčí zázemí strážníků v centrální služebně v Českomalínské ulici a vytvoří se prostor pro nově přijímané strážníky městské policie,“ potvrdil ředitel MP v Praze 6 Viktor Richter.

Strážníci dostali do užívání nové, moderní prostory, schopné poskytnout zázemí až 16 strážníkům Městské policie Praha 6. Dobře by se zde měli cítit i občané, kteří se budou na strážníky obracet se svými problémy a požadavky v době jejich úředních hodin v pondělí a ve středu v době od 10:30 do 12:00 a od 15:30 do 18:00 hod. Strážníky lze rovněž oslovit telefonicky přímou linkou na služebnu (tel.  233 310 799), mobilním telefonem nebo prostřednictvím e-mailu. Kontakty jsou k dispozici na webových stránkách městské policie a Městské části Praha 6.

“Domnívám se, že pro občany je otevření nové služebny vítanou událostí. Minulý rok byli totiž strážníci nuceni opustit prostory staré služebny z důvodu její rekonstrukce. Nová služebna je umístěna v jižní budově areálu Delta, kde sousedí s informační kanceláří Prahy 6,“ dodal starosta Prahy 6 Tomáš Chalupa.

Související články