Ladronkafest obsadí břevnovskou pláň v sobotu 9. září

Největší pražský Festival volného času a zábavy, který tradičně pořádá městská část Praha 6, se bude konat v sobotu 9. září na Ladronce. Prostor břevnovského parku se promění v místo plné zábavy pro lidi všech věkových kategorií.

Hlavní foto

„Ladronkafest je největším festivalem volnočasových aktivit u nás a běží už 21. sezónu. Myslím, že je lákavé pro rodiče i děti přijít si na vlastní kůži vyzkoušet, čemu všemu se mohou děti a dospívající ve volném čase věnovat. Nabídka je totiž velmi pestrá,“ zve na oblíbenou akci radní Jan Lacina, který má v Praze 6 na starost oblast kultury, sportu a volného času.

V atraktivním programu se na pódiích se vystřídají talentovaní umělci, kteří přinesou pestrou škálu hudebních žánrů. Můžete se těšit na zpěvačku Elizabeth Kopeckou, známou z pěvecké soutěže Superstar, vystoupení kapely Brass Avenue a dalších.

Na pódiu se rovněž představí již tradiční soutěž Pole Dance Battle a skvělé výkony všech účastnic. Svá stanoviště budou mít na festivalu tradičně Domy dětí a mládeže, a tak se můžete těšit na technické, umělecké a sportovní aktivity.

V gastrozóně najdete více než dvacet stánků se širokou nabídkou lahodných pokrmů a osvěžujících nápojů. Různé aktivity si připravili i partneři festivalu, a tak si užijete si relaxační zónu od Hit Radia City nebo Letiště Praha.

Kompletní program a přehled všech zapojených organizací najdete ZDE

Související články

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Celý článek23. 4. 2024