Informace o mimořádném dopravním opatření na Evropské ulici

Vzhledem k propadu vozovky na Evropské ulici poblíž s ulicí Horoměřickou je na Evropské vyloučena tramvajová doprava a uzavřeny oba jízdní pruhy ve směru z centra od křižovatky s ulicemi Na pískách a U Dejvického rybníčku. V úseku Vítězné nám. – Divoká Šárka je zavedena náhradní autobusová doprava, automobilovou dopravu odklánějí policisté přes okolní komunikace. Provoz směrem do centra zatím nebyl omezen. Žádáme řidiče, aby se, pokud možno, cestám přes Evropskou ulici vyhnuli a zvolili pro své cesty jinou trasu.

Za uzavřený úsek Evopské ulice ve směru z centra je možná objížďka po těchto komunikacích: U Dejvického rybníčku, Zavadilova, nám. Bořislavka, Kladenská, Liberijská a zpět na Evropskou.

Podle Anety Řehkové z tiskového oddělení Dopravního podniku hl. m. Prahy jezdí pravidelné autobusové linky i náhradní linka po výše uvedené objízdné trase.

Objízdná trasa pro nákladní automobily nad 3,5 t vede po těchto komunikacích: Vítězné nám. – Svatovítská – Milady Horákové – Patočkova – Bělohorská – Karlovarská – Drnovská – Evropská.