EXKLUZIVNĚ: Praha 6 proti "Šmejdům"!

V sobotu 8. června 2013 pořádá Praha 6 mimořádný den proti "Šmejdům"! V Písecké bráně bude projekce dokumentu Šmejdi a poté beseda s autorkou filmu Silvií Dymákovou a zástupci sdružení dTEST a České obchodní inspekce. Vstup na akci je zdarma!
Hlavní foto

KDE: Písecká brána, K Brusce 5, Praha 6

MIMOŘÁDNÁ AKCE PRO SENIORY!

16:00 hodin: PROMÍTÁNÍ FILMU „ŠMEJDI“

 VSTUP ZDARMA!

17:30 hodin: BESEDA „JAK NESPADNOUT DO PASTI“

KOMPLETNÍ PROGRAM NA: http://www.sensen.cz/aktuality/2013/budte-fresh-senior-pojdte-na-festival/

Praha 6 se 29. dubna jako první pražská městská část připojila k Petici proti Šmejdům. Zájem občanů podpořit petici proti šmejdům je obrovský. Na radnici se na podpisových arších nasbíraly už stovky podpisů. A každou hodinou přibývají další, přijďte petici podpořit.

Všechny archy předáme už v sobotu 8. června 2013 autorce dokumentu Šmejdi – Silvii Dymákové na speciálním dni Prahy 6 proti "Šmejdům"!

VIDEOREPORTÁŽ FTV PRIMA ZDE: http://www.facebook.com/photo.php?v=10201416482320873

Právě na 8. června přichystala radnice ve spolupráci s Kontem bariéry speciálním „Fresh senior festival senzačních seniorů“ v Písecké bráně. Připraveny budou dvě scény – venkovní pro představení a koncerty, vnitřní pro zajímavé přednášky.

Ve čtyři hodiny odpoledne začíná uvnitř Písecké brány projekce dokumentu „Šmejdi“. Vstup je pro seniory zdarma. Počet míst na jednu projekci je podle organizátorů zhruba 150. Jsme si jisti, že poté, co lidé "Šmejdy" uvidí, budou naprosto otřeseni. A proto jsme hned po filmu připravili odbornou besedu „Jak nespadnout do pasti“ se zástupci sdružení dTEST a České obchodní inspekce. Program celé akce je na webu Prahy 6.

Sledujte odhalení dalších "Šmejdů" každý den - zde: www.blesk.cz/smejdi