Dopravní omezení – propad vozovky Čs. armády

Dnes před polednem se propadla vozovka v ulici Československé armády v Praze 6. Propad ve vozovce je zhruba 20 cm hluboký, vše komplikuje fakt, že v místě propadu je dutina plná vody. Její velikost v tuto chvíli vodohospodáři zjišťují. Propad je způsobený závadou na vodovodní přípojce.

Naštěstí se nikomu nic nestalo, na místo jsme okamžitě povolali městskou policii, doprava je svedena do pravého jízdního pruhu. Podle prvních průzkumů bylo zjištěno, že je závada na přípojce vody zatím neznámého rozsahu,“ řekla starostka Prahy 6 Marie Kousalíková a dodala: “ Prosíme řidiče o trpělivost, doba trvání omezení dopravy bude upřesněna po podrobném průzkumu, na odstranění závady se bude pracovat během víkendu. Je předpoklad, že přívod vody bude ještě dnes zprovozněn, samotná oprava vozovky pak bude zajištěna začátkem příštího týdne.

Související články

Městská část Praha 6 podporuje výstavbu železnice v rámci celkového záměru modernizace trati Praha – Kladno s připojením Letiště Václava Havla. Vznik nové železniční zastávky Dlouhá míle s navazujícím prostorem je s městskou částí průběžně konzultována a předkládaná řešení převážně akceptují požadavky městské části.

Celý článek15. 4. 2024