Čarodějnice na Ladronce rozpálí zábavu ohněm i koncerty

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Hlavní foto

„Čarodějnický rej vyvrcholí zapálením hranice v 19:30 hodin. Vatru ozdobí dle tradice čarodějnice vytvořené dětmi z šestkových základních škol,“ zve radní pro kulturu, sport a volný čas Jan Lacina. Letos se sešly hned dvě ze ZŠ Dlouhý Lán a ZŠ J. A. Komenského.

Čarodějnický rej na Ladronce rozpálí do magických rozměrů Maxim Turbulenc. I přes náhlý a tragický odchod jednoho ze svých členů, kapela slíbený koncert odehraje. Hlavně mladší publikum si užije vystoupení písničkáře, zpěváka a muzikanta tělem a srdcem Jakuba Ondry. Začínal pouličním hraním, tzv. buskingem a nyní nahrává singly pro velké nahrávací společnosti. Kapela UDG to na Ladronce roztočí ve svižných rockových rytmech. UDG na sebe upozornili v roce 2004 vítězstvím v soutěži Coca Cola Popstar a posléze zazářili v hudebních cenách Žebřík. Celým magickým dnem bude provázet moderátor a bavič Michal Kavalčík.

„Jsme rádi, že i letos můžeme nabídnout bohatý hudební program všem milovníkům tohoto jarního svátku. Zveme proto všechny malé i velké čaroděje na Ladronku, která je jedním z nejkrásnějších pražských parků a je úžasnou kulisou pro tuto tradiční magickou akci,“ říká Jakub Stárek, starosta městské části Praha 6, která Čarodějnice na Ladronce pořádá.

Akce začíná již ve 13 hodin. Všechny mlsné jazýčky uspokojí nabídka stánků s občerstvením. Chybět nebudou ani ohniště pro opékání špekáčků.

Více na ZDE

Související články