Budoucí právníci absolvují stáže i na radnici Prahy 6

Praha 6 bude spolupracovat s Právnickou fakultou Univerzity Karlovy v Praze.
Hlavní foto

Dohoda je ze strany Prahy 6 uzavírána v zájmu jejího přispění k podpoře vzdělanosti a k prohlubování praktických odborných znalostí studentů Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Realizací Dohody o spolupráci umožní Praha 6 studentům Právnické fakulty účastnit se odborných stáží, které budou probíhat zejména na vybraných odborech Úřadu městské části Praha 6. Studentům bude umožněno účastnit se odborných stáží bezplatně. O řádném absolvování stáže bude studentovi vydáno potvrzení, které bude podkladem pro uznání splnění této studijní povinnosti.

Právnická fakulta se zavazuje poskytnout zaměstnancům Úřadu Městské části Praha 6 možnost účastnit se případných odborných seminářů, stáží a školení, které bude Právnická fakulta pořádat.

Předpokládaný začátek odborných stáží připadá na letní semestr akademického roku 2009 / 2010.

Související články

U příležitosti Dne učitelů Praha 6 pravidelně oceňuje své nejlepší učitele ze svých základních i mateřských škol. Titul Vynikající učitel na návrh svých ředitelů přebírají pedagogové, kteří do své náročné práce přinášejí něco navíc, ať už jsou to atraktivní metody práce, inovace, spolupráce s dalšími institucemi, integrace znevýhodněných žáků nebo vytvářejí inspirativní prostředí pro žáky i kolegy.  

Celý článek28. 3. 2024