Sportujeme v každém věku. Přidejte se!

Městská část Praha 6 ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu UK a Univerzitou třetího věku připravuje u příležitosti Mezinárodního dne seniorů dne 1. října 2013 soutěžní sportovně-zábavnou akci „Sportujeme v každém věku“. Přihlášeno je téměř 200 seniorů závodníků!

Hlavní foto

Velký sportovní den se koná 1.10. 2013 od 13.30 do 19.00 hod. v areálu venkovního sportoviště na FTVS a je určený seniorům od 60 let věku.

„Dny seniorů zaznamenávají každoročně růst návštěvnosti, což potvrzuje skutečnost, že naši starší občané chtějí svůj volný čas trávit aktivně a právě sportem. Letos se přihlásilo téměř 200 seniorů sportovců,“ řekla Marie Kousalíková, starostka Prahy 6. 

Závodit se bude ve 14 disciplínách například je na programu střelba na koš, dovednostní dráhy s míčem, lukostřelba, pétanque, kroket, minigolf. Nechybí ani stánek zdravé výživy nebo univerzity třetího věku.

Akci bude moderovat Štěpán Škorpil, pro všechny je připraven bohatý doprovodný program, mj. zdravotní poradna, zajištěno je občerstvení. Vítězové si odnesou hodnotné ceny a všichni registrovaní závodníci upomínkové předměty.

Senioři starší 60 let, kteří si chtějí zazávodit na špičkových sportovištích FTVS ve Vokovicích, se  mohli přihlašovat až do 25. září 2013 na radnici Prahy 6, na mailu nebo v pracovních dnech na telefonním čísle  220 189 636, kde sdělí pro účely registrace své jméno, kontakt, věk a požadovanou velikost trička.

Související články