Praha 6 rozdělí na dotacích do sportu a volného času přes 1,5 milionu korun

V Praze dne 23. června 2017

Městská část Praha 6 rozdělí v rámci dotačního programu Sport a volný čas na ŠESTCE II. částku přes 1,5 milionu korun. Členové zastupitelstva schválili přidělení dotací na svém včerejším zasedání.

„V lednu letošního roku jsme vyhlásili dotační program Sport a volný čas na ŠESTCE II, jehož cílem je podpora jednorázových sportovních a volnočasových aktivit nebo pořádání soutěží a turnajů pro širokou veřejnost,“ uvedl radní pro sport a volný čas Libor Bezděk (STAN). „Sešlo se nám celkem 102 projektů, ze kterých bylo dle schválené metodiky vybráno Komisí pro sportovní a volnočasové aktivity 52 projektů.“

Praha 6 přidělením dotací podpořila například plavecko-běžecký pohár, frisbee turnaj, sousedské setkání Zažít město jinak 2017, tenisové turnaje pro mládež a seniory nebo podzimní příměstský kemp pro žáky základních škol.

„Těší mě, že kolegové ze zastupitelstva schválili dotace v nezměněné podobě, v jaké byly navrženy Komisí pro sportovní a volnočasové aktivity a Radou městské části Praha 6,“ dodává Libor Bezděk.

 

David POLÁK
referent komunikace
Kancelář městské části 
  
Úřad městské části Praha 6
Čs. armády 23, Praha 6
Tel.:  420 220 189 158
Pohotovostní mobil:  420 778 749 279
E-mail: dpolak{zavináč}praha6{tečka}cz
Web: www.praha6.cz