OTEVŘENÝ SVĚT 2021 - 3.A Účast škol v mezinárodní spolupráci

Číslo

2020/025

Datum vyhlášení

16. 12. 2020

Datum ukončení žádostí

1. 4. 2021

Datum zveřejnění výsledků

30. 6. 2021

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem je podpora školních aktivit se zahraničními partnery, realizace společných projektů a účast v soutěžích a výměnných pobytech.

Cílovou skupinou jsoupedagogové MŠ a ZŠ, děti MŠ a žáci ZŠ, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 6.

Finanční příspěvek pro MŠ a ZŠ zřízené MČ Praha 6 na pokrytí nákladů spojených s aktivitami školy v oblasti mezinárodní spolupráce do výše až 70%.

Témata

Podmínky účasti

Podmínky pro poskytnutí dotace:

1. Vyplnění elektronické žádosti a projektu s popisem aktivit, informacemi o realizaci obdobných aktivit a finanční rozvahou (položkový rozpočet, výše požadavku, ostatní zdroje financování). Její následné vytištění, podepsání, naskenování a vložení jako elektronické přílohy k žádosti v modulu Elektronické dotace.

 

Kritéria pro hodnocení žádosti:

V případě splnění technických náležitostí žádosti a naplnění programového cíle bude projekt bodově ohodnocen podle následujících kritérií:

- naplnění účelu: 0 – 35 bodů

- přínos projektu: 0 – 30 bodů

- předpoklady žadatele pro realizaci projektu: 0 – 25 bodů

- výše finanční spoluúčasti žadatele, jiné finanční zdroje              : 0 – 10 bodů

Výše dotace na jednotlivé projekty bude stanovena srovnáním s výší bodového ohodnocení ostatních podaných projektů, s výjimkou těch, které budou ohodnoceny 50 a méně body (ty budou považovány za nedostatečné a dotace na ně nebude poskytnuta).