OTEVŘENÝ SVĚT 2020 - 1.B Studijní pobyty žáků ZŠ v letních jazykových táborech

Číslo

2020/006

Datum vyhlášení

19. 2. 2020

Datum ukončení žádostí

1. 6. 2020

Datum zveřejnění výsledků

31. 8. 2020

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem je podpora jazykového vzdělávání žáků v letních jazykových táborech. Cílovou skupinou jsou žáci s trvalým pobytem v MČ Praha 6 plnící si povinnou školní docházku v základních školách, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 6. Finanční příspěvek škole dle počtu účastníků na pokrytí nezbytně nezbytných nákladů k zajištění jazykového tábora až do výše až 70%.

Témata

Podmínky účasti

Vyplnění elektronické žádosti a projektu s označením a programem jazykového tábora, způsobem zajištění jazykového vzdělávání, způsobem dopravy, ubytování a stravování, finanční rozvahou (položkové vyčíslení nákladů na organizaci a personální zajištění, celkový počet žáků, počet žáků cílové skupiny, příp. návrh dotace na 1 žáka) a samostatnou přílohou se seznamem adres účastníků, vč. obce trvalého pobytu. Její následné vytištění, podepsání, naskenování a vložení jako elektronické přílohy k žádosti v modulu Elektronické dotace. Kritéria pro hodnocení žádosti: Splnění všech podmínek pro poskytnutí dotace.