OTEVŘENÝ SVĚT 2018 - 4.B Zájmové aktivity pro děti a mládež

Číslo

2017/020

Datum vyhlášení

1. 12. 2017

Datum ukončení žádostí

1. 2. 2018

Datum zveřejnění výsledků

30. 4. 2018

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství a kultury Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem je podpora účelového využívání volného času dětí a mládeže nad rámec vzdělávacích programů mateřských, základních a středních škol.

Cílovou skupinou jsou mateřské a základní školy, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 6, a střední školy se sídlem v MČ Praha 6, jejichž zřizovatelem je Hl. m. Praha. Škola může v této oblasti podat nejvýše tři žádosti.

Finanční dotace pro mateřské , základní a střední školy cílové skupiny na volnočasové projekty pro děti, mládež a místní komunitu do výše až 90% nákladů.

Témata

Podmínky účasti

Podmínky pro poskytnutí dotace:

1. Vyplnění elektronické žádosti a projektu se záměrem a podrobným popisem, s informacemi o realizaci obdobných aktivit a  finanční rozvaha (položkový rozpočet, výše požadavku, ostatní zdroje financování). Její následné vytištění, podepsání, naskenování a vložení jako elektronické přílohy k žádosti v modulu Elektronické dotace. Dotace nebude poskytnuta na činnost běžných kroužků.

2. Činnost v rámci projektu „Veřejná služba“

 

Kritéria pro hodnocení žádosti:

V případě splnění technických náležitostí žádosti a naplnění programového cíle bude projekt bodově ohodnocen podle následujících kritérií:

- naplnění účelu: 0 – 35 bodů

- přínos projektu: 0 – 30 bodů

- předpoklady žadatele pro realizaci projektu: 0 – 20 bodů

- efektivita nákladů, finanční spoluúčast, jiné finanční zdroje: 0 – 15 bodů

Výše dotace na jednotlivé projekty bude stanovena srovnáním s výší bodového ohodnocení ostatních podaných projektů, s výjimkou těch, které budou ohodnoceny 25 a méně body (ty budou považovány za nedostatečné a dotace na ně nebude poskytnuta).