OTEVŘENÝ SVĚT 2016 -1.E Podpora podmínek pro učitele cizích jazyků dětí v mateřských školách

Číslo

2016/001

Datum vyhlášení

18. 1. 2016

Datum ukončení žádostí

1. 3. 2016

Datum zveřejnění výsledků

31. 5. 2016

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství, kultury a sportu ÚMČ Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem je zkvalitnění výuky cizího jazyka dětí v mateřských školách.

Cílovou skupinou jsou vyučující cizího jazyka v mateřských škol, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 6, z řad kvalifikovaných učitelů,  odborně způsobilých lektorů jazykových agentur nebo kvalifikovaných externích pracovníků včetně rodilých mluvčích.

Finanční příspěvek k navýšení osobního příplatku nebo poskytnutí odměny učitelům cílové skupiny, nebo na úplatu lektorům a externím pracovníkům, vyučujících cizí jazyk do výše až 300 Kč za 1 vyučovací hodinu.

Témata

Podmínky účasti

Podmínky pro poskytnutí dotace:

Vyplnění elektronické žádosti a projektu s formou výuky, přepokládaným počtem účastníků, s uvedením pedagoga, počtu hodin výuky týdně, vč. uvedení příspěvku z Programu podpory výuky cizích jazyků v základních a mateřských školách (tzv. Jazyková Šestka), kopií kvalifikačních předpokladů a informace o spolupráci s pedagogem. Její následné vytištění, podepsání, naskenování a vložení jako elektronické přílohy k žádosti v modulu Elektronické dotace.

 

Kritéria pro hodnocení žádosti:

Splnění všech podmínek pro poskytnutí dotace.