Otevřený svět IV pro rok 2012 - 1.G Studijní pobyt pro další cizí jazyk

Číslo

2012/019

Datum vyhlášení

31. 10. 2012

Datum ukončení žádostí

15. 11. 2012

Datum zveřejnění výsledků

21. 12. 2012

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem je podpora jazykového vzdělávání žáků v jiných zemích formou výjezdů do zahraničí v průběhu aktuálního školního roku.

Cílovou skupinou jsou žáci s trvalým pobytem v MČ Praha 6, v městech Klecany a Hostivice, v obcích Dobrovíz, Horoměřice, Hostouň, Jeneč, Kněževes, Statenice, Středokluky, Tuchoměřice a Únětice, kteří navštěvují výuku cizího jazyka v rámci vzdělávacího oboru Další cizí jazyk dle aktuálního ŠVP v ZŠ zřízených MČ Praha 6 a nižším stupni víceletých gymnázií, zřízených hl. m. Prahou, se sídlem v MČ Praha 6.

Finanční příspěvek bude poskytnut škole na pokrytí nezbytně nutných nákladů k zajištění studijního pobytu až do výše až 90%.

Témata

Podmínky účasti

1. Vyplnění formuláře žádosti a projektu, jehož součástí je: označení zahraniční školy, program včetně rozsahu výuky, způsob zajištění dopravy a ubytování, dosavadní spolupráce a zkušenosti, finanční rozvaha (náklady na  žáka, celkový počet žáků, počet žáků cílové skupiny, položkové vyčíslení nákladů, počet pedagogů), seznam adres účastníků výjezdu.

2. Zapojení žadatele do projektu „Veřejná služba“. 

3.  Docházka na jazykové vyučování v Dalším cizím jazyku, ubytování v rodinách nebo realizace projektu, vypracování osobního pobytového deníku či elektronické prezentace. 

 4. Reprezentace školy, MČ Praha 6 a Letiště Praha, a. s..

Přílohy