Otevřený svět II. 2012 - 5.A Aktivity v oblasti prevence rizikového chování

Číslo

2012/006

Datum vyhlášení

3. 4. 2012

Datum ukončení žádostí

23. 4. 2012

Datum zveřejnění výsledků

29. 6. 2012

Vyhlášeno usnesením

Kontakt

Karel Čermák Odbor školství Úřadu městské části Praha 6, Československé armády 23, Praha 6. 3. patro, místnost č. 314 tel.: 220 189 456 e-mail: kcermak@praha6.cz

Úvod

Cílem této oblasti je podpořit rozvojové pobyty škol, které vycházejí z metod prožitkové pedagogiky a jsou specifickými nadstavbovými aktivitami preventivních programů škol.

Cílová skupina: Žáci 6. tříd základních škol zřízených Městskou částí Praha 6 nebo hl. m. Prahou a žáci prim osmiletých gymnázií, zřízených hl. m. Prahou, se sídlem v Městské části Praha 6, případně další žáci, jichž se dotýká výjimečná situace z oblasti rizikového chování.

Forma podpory: Finanční příspěvek poskytnutý z rozpočtu Městské části Praha 6 na realizaci projektů v oblasti prevence rizikového chování základní škole zřízené Městskou částí Praha 6 nebo základní a střední škole, zřízené hl. m. Prahou, se sídlem v Městské části Praha 6, do výše až 70%.

Témata

Podmínky účasti

- vyplnění elektronické žádosti a vložení projektu

- podrobný popis aktivity a její realizace

- přínos a haromogram projektu

- informace o realizaci obdobných akcí včetně uvedení nákladů a zdrojů financování

- materiální a personální zabezpečení

- finanční rozvaha obsahující položkový rozpočet, požadavek na výši příspěvku MČ Praha 6 a uvedení ostatních zdrojů financování

- zapojení žadatele do některé z činností v rámci projektu "Veřejná služba"

Přílohy