Veletrh iKariéra na ČVUT v Praze 2024

Veletrh pracovních příležitostí pro studenty a širokou veřejnost včetně doprovodného programu, představení studentských spolků a možností pro studenty vycestovat do zahraničí.

Veletrh iKariéra je příležitost pro každého! Hledáte práci, téma diplomky nebo místo, kde si můžete nechat zkonzultovat životopis?

To a mnoho dalšího Vás čeká 6. března 2024 v prostorách kampusu Dejvice a na půdě vybraných fakult ČVUT. O pracovní veletrh je velký zájem z řad studentů i široké veřejnosti. Každoročně využilo možnost poznat své potenciální zaměstnavatele přes pět tisíc studentů.

Firmy mají po kampusu rozmístěné stánky, kde zájemcům představí firmu, jejich nové projekty, popíší pozici, na kterou shání nového zaměstnance nebo brigádníka a zodpoví případné dotazy.
U mnoha firem se budete moci zúčastnit soutěže nebo workshopu. 

Podobné akce

až 23. 8. 2024

Pohádky a aktivity s roboty Ju a Pí, kteří chtějí moc pomáhat lidem, ale často všechno popletou, provedou děti koncepty dat, strojového učení, předpojatosti, velkých jazykových modelů a ambientní inteligence.

Celý článek2. 4. 2024

až 9. 8. 2024

Pojďme si hrát, objevovat, programovat a tvořit – nejen s roboty! Budeme programovat a sestavovat roboty Fable, VinciBot, Ottíka, Intelino Smart Trains. Zkusíme stop motion animace pomocí Piximakey studio. Budeme programovat BBC micro:bit a také ve Scratchi.

Celý článek2. 4. 2024