Třetí pražská noc kryptozpytu

festival dungeon synth, dark electronic

Hlavní foto

Budeč

Budeč je projekt inspirovaný dungeon synth estetikou kombinující středověkou lidovou hudbu a elektroniku.

Cunt Family

Cunt Family je jako když někomu prodají piano démoni a ještě sponzorují celou jeho sólovou dráhu. A navíc vám ti démoni cpou v inspiracích bizarní mix britských 00’s pop girl-bandů, americké avantgardy 60. let, black metalu i Roxette. Improvizace. Krev. Slzy. Pot. Démoni.

Hrozidlo!

Zjevení prostupující hranicemi času. Pověst vypráví o mystických rituálech přenášejících posluchače do spletitých chodeb starobylých hradů, kde se setkávají s duchy minulosti, padlými bojovníky a středověkými přízraky 👻. S prsty se pohybujícími rychle po klávesách starobylého syntezátoru vytváří Hrozidlo! hypnotické melodie, které pronikají do nejtemnějších koutů mysli každého přísedícího učně.
Ambientní melodie, zvukové krajinářství, vlhká a ponurá atmosféra. Hrozidlo! otevírá brány do digitálního labyrintu, ve kterém se snoubí obvody syntezátorů a tvoří tak pavučinu elektronických kouzel a zaklínadel.

Karel Braun and The Black Magic

ezoguru noise dark trip engineering

Kolik, Bože, kolik paralelních Braunů ještě před námi skrýváš?

Karel Braun je tvého tripu ředitel. Ezoguru a mistr osobní transformace. Čaroděj Ozaj. Syrová elektronika, nadčlověčí projevy a vibrace, bez kterých skončíš v plynu…

Podobné akce