Terénní přírodovědná soutěž v Šárce 2022

10. ročník terénní soutěže pro 2-3členné hlídky dětí ve věku ZŠ. Tradiční podzimní akce pro soutěžní týmy ze základních škol, nižších ročníků víceletých gymnázií, DDM, spolků, oddílů, kroužků i rodin.

Hlavní foto

Hlavní částí akce je soutěžní stezka v délce cca 4 km se stanovišti o přírodě (např. botanka, obojživelníci, ekologie, ekosystém voda,...). Doprovodný program v prostoru startu/cíle. Informace o studánkách a pramenech v Praze 6. Celá akce se koná venku. Akce je součástí projektu podpořeného MČ Praha 6, akce je pro účastníky zdarma.

Podobné akce

až 16. 5. 2024

Kurz plný jarních vůní a chutí, který vás zavede na přírodní louku jen půl hodiny od Václaváku a dá vám zapomenout, že jste ve velkoměstě. Zapojíme všechny smysly a necháme se hýčkat přírodní krásou. Objevíme i polštáře omamně vonící mateřídoušky.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_louka 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 4. 2024

Zveme vás na prezentaci o výsledcích projektu měření znečištění ovzduší vlivem lokálních topenišť v problematických oblastech Prahy 6, kde byla nainstalována síť senzorického měření a meteostanic, která měla za cíl lokalizovat problém a informovat o stavu životního prostředí.

Celý článek16. 4. 2024