Tajemný Břevnov - příměstský tábor

Tajemný Břevnov podruhé a jinak. I tentokrát se děti mohou těšit na příběh, který náš tábor doprovodí, a spoustu šifer a úkolů.

Hlavní foto

Sourozenci Tadeáš, Ela a jejich kamarádka Anička v něm budou pátrat po osudu tajuplné dívky, která bydlela v jejich domě. Na cestě je čekají šifry, hádanky a úkoly, se kterými jim účastníci tábora musí pomoci! Součástí tábora je i jeden společný večerní oheň s opékáním. To vše pod vedením Kristýny Ciprové a Kateřiny Ratajové.
.............................................................................
Celodenní (9.00-16.30) program od pondělí do pátku stojí 3 400,- Kč/dítě. Poskytujeme sourozenecké slevy (2 děti – 10 %, 3 děti – 15 %) a slevy pro rodiče samoživitele (sleva 15 %).
V ceně je program, materiál na tvoření, vegetariánský oběd a svačina, pojištění. Pro předběžnou registraci se registrujte zde: bit.ly/primestaky2022
Kapacita je omezena na 12 dětí. Minimální počet je 8 dětí.

Podobné akce

až 1. 6. 2024

KidFest 2024 – Unikátní charitativní festival spojující radost, kulturu a zábavu pro děti a jejich rodiny!

 

Celý článek30. 1. 2024

Na této procházce po areálu Strahovského kláštera a Nového Světa se její účastníci dozví o dvou sálech strahovské knihovny a také to, proč jeden z nich je jediným na světě, který se stavěl dle výšky knihovních polic, navštíví kostel Nanebevzetí Panny Marie a po krátkém obdivování Prahy z vyhlídky areálu vyrazí na Nový Svět, kde si nejen užijí atmosféru tohoto pohádkového místa, ale uslyší i historky o jednotlivých domech a jejich obyvatelích...

Celý článek25. 3. 2024