Hřeje mě pohyb – FTVS a FF Univerzity Karlovy

Připojte se k nám 9. dubna 2024 na atletickém oválu FTVS Univerzity Karlovy a běžte s námi 1929 kilometrů na počest obětí tragédie na Filozofické fakultě a podpořme společně dobrý účel.

Hlavní foto

Letošní ročník akce "Hřeje mě pohyb" se nejenom zaměří na uctění památky obětí tragédie, která zasáhla Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, ale také se pokusí společně zdolat vzdálenost 1929 kilometrů. Tato vzdálenost symbolicky připomíná rok, kdy se Náměstí Jana Palacha stalo sídlem fakulty, a zároveň odkazuje na historické spojení s Aténami, kolébkou filozofie. Poběžíme z Prahy přes Vídeň, Budapešť až do Atén, kde vznikla první filozofická škola.

Účastníci se budou moci připojit k této výzvě bez ohledu na věk či kondici a svými kilometry přispět k dosažení celkového cíle. Startovné je dobrovolné, a veškerý výtěžek z akce bude věnován nadaci Peerko, která poskytuje psychologickou podporu postiženým tragédií.

S podporou významných partnerů jako jsou Decathlon, KPMG a Mattoni, a pod záštitou paní rektorky prof. MUDr. Mileny Králíčkové, Ph.D., slibuje akce nejen sportovní výkon, ale také zajímavý doprovodný program a zábavu pro celou rodinu.

Začátek akce je naplánován na 9. dubna 2024 od 14:00 do 18:00 na atletickém oválu FTVS Univerzity Karlovy. Registrovat se můžete zde. Můžete samozřejmě přijít i bez registrace, budete všichni vítáni. Další informace budou zpřístupněny v polovině března na oficiálním webu a sociálních sítích akce. Přidejte se k nám, podpořte dobrou věc a učiňte kroky k uctění památky obětí tragédie.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Organizační tým FTVS UK

Podobné akce

až 28. 8. 2024

Nezmeškejte konec léta se všemi jeho potěšeními. Přichází opulentnost, v níž se spolu snoubí dokonale vybarvené květy, množství plodů i některé zelené lupení zažívající „druhou mízu“.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_pozdni_leto 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 8. 2024

Příměstský tábor pro děti ve věku 9–14 let v komunitním centru Nesedím, sousedím v Břevnově.

Celý článek25. 4. 2024