Večer veganského vaření

Kurz vaření bez masa: v hlavní roli tofu.

Hlavní foto

I veganská kuchyně může být kulinářským zážitkem. Pokud hledáte inspiraci, jak obohatit svůj jídelníček, ulevit planetě a zároveň si v příjemné atmosféře společně uvařit tříchodové menu (které samozřejmě sníme), neváhejte dorazit. Tentokrát se podíváme hlavně na tofu. Tofu je nejen levný zdroj bílkovin, ale také velmi chutná a variabilní záležitost. Mrkneme se také na veganské pečení – ano, jde to i bez másla a vajec! A v neposlední řadě si k rostlinné stravě něco málo řekneme.

Menu:

Cuketovo-bazalková polévka s bílým tofu

Marry me tofu ve smetanové toskánské omáčce s těstovinami

Čokoládové brownies

Cena: 250 Kč/osoba

Vede Kristýna Ciprová.

Podobné akce